Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak)

Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) A víz jegyűek lassan válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Időbe telik, mire feldolgozzák az új helyzetet vagy elképzelést, mert mindent át kell szűrniük érzelmeik filterén, mielőtt ésszerű következtetésre jutnának. Mély érzésűek, lelkiviláguk gazdag, bár ezt a külső szemlélő alig veheti észre.

Érzéseiket teljesen magukba rejtik, mondhatni, még önmaguk előtt is titkolják. Sértődöttségüknek nem adnak hangot. Sérelmeik halmozásából épül fel megbántottságuk, amely aztán a legrosszabb pillanatban tör felszínre. Szeretteik tudják jól, milyen végtelenül bűbájos élmény örülni látni őket, és micsoda rettenet búskomorságukat megtapasztalni.

A víz jegyűek erősen ragaszkodnak szeretteikhez, különösen a gyermekeikhez. Akkor is törekszenek közeli kapcsolatban maradni velük, ha messzire élnek tőlük. Intuitív képességeik kivételesek. A környezetükben előforduló minden hangulati rezdülést megérzik. Adottságuk révén könnyedén eligazodnak az élet dolgaiban.

Mindhárom jegy szülöttei képesek az üzleti életben kamatoztatni intuitív képességeiket. A Halak nem valami elszánt e téren, és cseppet sem anyagias, ezért elszalaszt pár kiváló alkalmat, amelyet a másik két jegy tagjai megragadnának.

A víz jegyűeknek nincs előre kidolgozott taktikájuk, de minden helyzetet alaposan átvizsgálnak. Általában megtalálják a kiutat a szorult helyzetből, és ügyesen átevickélnek a kényes szituációkon.